Een speciale dag

Feesten & partijen

Trouwen op jullie manier

Sansi Party biedt complete event styling en aankleding voor trouwfeesten. Onze creativiteit zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Compleet verzorgd feest met één aanspreekpunt

DJ of band? Geen probleem

Altijd inclusief opruimen

Lekker genieten, wij doen de rest

We snappen dat je op zo'n belangrijke dag geen omkijken wil hebben naar het regelen van je feest. Wij staan samen met ons professionele team klaar om jullie feest tot een succes te maken.

Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten van deze prachtige dag.

"Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag!"

Van hapjes tot luxe diner

Op zoek naar de perfecte catering voor jullie droombruiloft? Sansi biedt, samen met onze catering partners, een uitgebreid assortiment aan culinaire hoogstandjes en zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten heerlijk kunnen genieten van een onvergetelijke smaakbeleving. Van een intiem diner tot een uitbundig buffet, Sansi regelt het allemaal. Laat ons jullie verrassen en verleiden met onze cateringmogelijkheden!
INspiratie voor jullie feest

Tips & trends voor trouwfeesten

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staam klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!
Neem contact op