To the next level

EVENTS & BEDRIJFSFEESTEN

Jouw bedrijf in the picture

Wij verzorgen event styling en cateringdiensten die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Van themafeesten tot elegante diners, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen

Wij kunnen alles voor je regelen

DJ of band? Geen probleem

Altijd inclusief opruimen

Onvergetelijke bedrijfsevents

Sansi begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf tijdens evenementen de juiste uitstraling heeft. Onze event styling en cateringdiensten worden volledig op maat gemaakt om aan de specifieke wensen en behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Of het nu gaat om een informele borrel of een galadiner, ons professionele team staat voor je klaar om het perfecte evenement te creëren

"Direct goed contact, er worden duidelijke afspraken gemaakt. Inrichting tent met een prachtige bar. Statafels en krukken zagen er allemaal keurig uit (was ook een compliment van onze gasten). Lekkere drank, leuk personeel en een heerlijke avondhap!"

Flexibel & professioneel

Bij Sansi staan flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Ons team werkt nauw samen met jou om te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wij zijn altijd bereid om last-minute aanpassingen te doen en oplossingen te bieden voor onverwachte situaties.
INSPIRATIE VOOR JOUW EVENT

Tips & trends voor bedrijfsfeesten

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staan klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!