Geheel op jouw manier

Feesten & partijen

Vier het zoals jij het wil

Jouw volledige feest verzorgd en jijzelf ontzorgd. Dat is wat we voor je regelen. Jij kunt genieten terwijl wij zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Eén aanspreekpunt voor je hele feest

DJ of band? Geen probleem

Wij ruimen ook alles weer op

Volledig ontzorgd

Bij het organiseren van een feest komt er veel op je af. Je wilt natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat je gasten een onvergetelijke avond beleven.

Maak je geen zorgen, wij nemen de volledige organisatie op ons, van de styling tot de verlichting en muziek. Jij hoeft alleen maar te genieten en je gasten te ontvangen, terwijl wij zorgen dat alles er prachtig uitziet.

"De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest."

Geen feest te groot

Ons professionele team staat altijd voor je klaar om jouw feest tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om een klein intiem feest of een groot evenement, wij draaien onze hand er niet voor om. Wij nemen jouw zorgen uit handen en zorgen dat alles tot in de kleinste details geregeld is. Laat ons jouw wensen horen en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.
INspiratie

Tips & trends voor
jullie feest

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staam klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!
Neem contact op