Kom een kijkje nemen

EVENTS & BEDRIJFSFEESTEN

Laat je inspireren

Onze showroom is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw volgende event. Kom langs en ontdek onze uitgebreide collectie van feestdecoraties, meubilair, tafelgerei en meer.

Samen een plan maken

Een feest compleet in jouw gewenste stijl? Dat kan! Wij beschikken over meerdere stijlen meubilair zodat we voor elk feest een inrichting op maat kunnen maken.

Kom langs in onze showroom, dan maken we samen een compleet plan en ontwerp om jouw feest of event tot een succes te maken.

"Direct goed contact, er worden duidelijke afspraken gemaakt. Inrichting tent met een prachtige bar. Statafels en krukken zien er allemaal keurig uit (was ook een compliment van onze gasten), drank, leuk personeel en een heerlijke avondhap!"

Kom kijken & shoppen

Weet je nog niet precies wat je zoekt? Vind je het lastig om een keuze te maken? Geen probleem. Kom gerust een keer langs en bekijk onze meubels, tenten & aankleding. Helemaal vrijblijvend.

Maak wel eerst even een afspraak!
Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staam klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!
Neem contact op