Een onvergetelijk event

Over ons

Wij staan voor je klaar

Of je nu op zoek bent naar een locatie voor je bruiloft, een catering service voor je bedrijfsfeest, of een event stylist om je verjaardagsfeest op te fleuren, wij staan voor je klaar.

Sander & Simone

Sander en Simone zijn de enthousiaste eigenaren van Sansi Party. Als feestliefhebbers pur sang hebben ze van hun passie hun beroep gemaakt en creëren ze de meest waanzinnige evenementen. Met hun gezellige en persoonlijke aanpak voelt het plannen van jouw feest als een feestje op zich!

"heel veel complimenten gekregen dat alles zo netjes verzorgd was. En er hing een gezellige sfeer in de tent. Een unaniem gezellig feestje waar we de fijne herinneringen aan koesteren"

- Theo & Mientje

Ervaring & expertise

Sander en Simone hebben jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen, van kleine feestjes tot grote bedrijfsevenementen. Hun brede kennis en creativiteit stellen hen in staat om elke visie om te zetten in een onvergetelijk evenement.
Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staam klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!
Bezoek onze showroom