(Losse) verhuur van ons complete assortiment

VERHUUR & drank

Alles onder ÉÉn dak

Van meubilair tot complete tent. Wat je ook nodig hebt, wij kunnen het regelen in de stijl die jullie wensen. Ook losse verhuur is mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Meubels, tenten, verlichting & veel meer

Ook losse verhuur

Wij brengen en halen alles weer op

Drank & catering

Niet alleen op zoek naar meubilair of aankleding, maar wil je ook hapjes en/of drankjes laten verzorgen?

Geen probleem, wij beschikken over een uitgebreid drankenassortiment en kunnen overheerlijke catering verzorgen. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Genoten van een voortreffelijk diner, met tapas hapjes, buffet diner en heerlijke kleine desserts.
Ons huwelijksfeest was fenomenaal en geheel verzorgd door Sansi, niemand is iets tekort gekomen!

Flexibel en snel

Bij Sansi beschikken we over meerdere stijlen meubilair, tenten & aankleding. Daarmee hebben we voor ieder feest of event een compleet passende stijl in huis.

Omdat we alles in eigen beheer hebben zijn we zeer flexibel. Ben je iets vergeten? Geen probleem. Wij zorgen dat het alsnog geregeld wordt. Ook op de dag zelf.
INSPIRATIE VOOR JOUW EVENT

Een greep uit het assortiment

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staam klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!
Neem contact op