Trouwlocaties Cuijk

Wij helpen met je eigen trouwlocaties in Cuijk

Trouwen is een unieke gebeurtenis in uw leven. Als je wilt trouwen is het kiezen van de juiste trouwlocatie een belangrijk onderdeel van de voorbereiding. Als u gaat trouwen en eisen aan de locatie stelt, dan kunnen wij je helpen. Wij helpen je met je bruiloft op je eigen mooie locaties, voor een prachtige huwelijksvoltrekking.

Trouwlocaties volgens de normen van de gemeente Land van Cuijk

Je kunt kiezen voor je eigen trouwlocaties in Cuijk, als zij voldoen aan de voorwaarden van de gemeente Land van Cuijk. Zodra ze algemeen maatschappelijk aanvaardbaar zijn en voldoen aan de regels van de openbare orde. Dan kun je gewoon trouwen op een locatie naar keuze. Het is handig als de trouwlocaties openbaar toegankelijk zijn voor alle gasten tijdens de huwelijkssluiting.

Wilt u trouwen in Cuijk?

Wilt u trouwen in Cuijk? Neem dan contact op met de gemeente land van Cuijk voor meer informatie. U kunt uw huwelijk of geregistreerd partnerschap laten registreren bij de gemeente Land.

Geregistreerd Partnerschap in Cuijk


Een geregistreerd partnerschap in Cuijk biedt dezelfde juridische bescherming als een huwelijk, maar met minder formaliteiten. Een partnerschapsregistratie is een persoonlijke en intieme manier om uw liefde te bezegelen, zonder de traditionele huwelijksceremonie. Wij helpen je om de meest unieke trouwlocaties te creëren, waar uw partnerschapsregistratie in cuijk voltrokken kan worden.

Trouwen op je eigen locatie? Wij helpen je


Wie zegt dat de beste feesten en evenementen in Cuijk alleen plaatsvinden in traditionele zalen en officiële locaties? Hoewel zalen, musea en kastelen populaire keuzes zijn voor speciale gelegenheden, vinden wij (en velen met ons) dat de perfecte setting voor uw evenement zich kan bevinden waar u maar wilt!

Sansi Party biedt u de mogelijkheid om uw eigen locatie te transformeren tot een magische plek voor feesten en evenementen. U hoeft niet op een traditionele locatie of in het buitenland te trouwen om uw bruiloft onvergetelijk te maken.

De locatie dient goed uitgekozen te worden


Uw eigen tuin, loods, tent of een bedrijfshal, wij verzorgen de aankleding en catering op de locatie van uw keuze voor een feestelijke viering te midden van uw eigen omgeving. Dit met de professionele touch van Sansi Party om alles tot in de puntjes te verzorgen, van de voorafgaande openbare kennisgeving tot de inwoners gemeente land informeren.
Neem contact op

Trouwen op andere locatie in Cuijk

Bent u op zoek naar een andere unieke trouwlocatie? Misschien heeft u een speciale band met een bepaalde plek of droomt u ervan om te trouwen op een locatie die echt bij u past. Wat uw wensen ook zijn, in Cuijk is het mogelijk om uw eigen trouwlocatie te kiezen.

Het mogelijk om op bijna elke locatie die u wenst elkaar het ja-woord te geven. Heeft u altijd al willen trouwen in die sfeervolle theetuin, op dat prachtige landgoed, of zelfs in uw eigen achtertuin? De gemeente Cuijk geeft u de vrijheid om te trouwen waar u wilt.

Om dit te realiseren, zal de buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand naar uw gekozen locatie komen om uw huwelijksceremonie te voltrekken.
Trouwen in Cuijk op je eigen locatie

Volledige ontzorging door Sansi Party & Events. Aankleding, Bar en Catering

Als experts in het lokaliseren van uitstekende trouwlocaties in Cuijk, gaat Sansi Party & Events verder dan alleen locatie aankleden. Wij zijn er om uw trouwdag tot in de puntjes te organiseren en de ideale ambiance voor uw feest te creëren.

We regelen de totale catering voor uw bruiloft. Van een uitgebreide maaltijd tot een levendige bar tijdens het avondfeest, onze zorg is dat uw gasten volledig in de watten worden gelegd.

Onze full-service aanpak garandeert een dag waarop u zorgeloos kunt genieten. Uw bruiloft moet immers een stressvrije, prachtige herinnering worden, precies zoals u dat wilt.

Neem contact op met Sansi Party & Events

Wilt u meer weten over trouwfeesten? Of wilt u meer weten over de diensten van Sansi Party & Events? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droombruiloft.
Neem contact op

Testemonials

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Veel gestelde vragen over het huwelijk

 • Wijzigen gereserveerde datum

  Wilt u de gereserveerde datum wijzigen? Dat kan tot dertig dagen voorafgaand aan de huwelijksdatum. Neem hiervoor contact op met de gemeente Land van Cuijk.

 • Wat zijn de kosten voor het huren van een trouwlocatie in Cuijk?

  De kosten zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Zoals bijvoorbeeld het aantal gasten, de trouwlocatie en de aankleding die jij wilt. Wij houden altijd rekening met uw budget. Vraag daarom een gratis offerte aan.

 • Kunnen we buiten trouwen op de locaties in Cuijk?

  Verschillende locaties bieden de mogelijkheid om buiten te kunnen trouwen. Denk bijvoorbeeld aan een eigen gekozen locatie. in overleg is er altijd veel te regelen.

 • Wat moet een getuige doen en meenemen?

  Een getuige hoeft verder niets mee te nemen. Het is wel verplicht dat de opgegeven getuigen aanwezig zijn. Per getuige wordt er gevraagd om een handtekening te zetten. Om jullie huwelijksvoltrekking (of partnerschap) compleet te maken. Naas 2 minuten tijd per getuige hoef je nergens rekening mee te houden.

 • Wat is de rol van de Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand

  Wil je de datum van je bruiloft aanpassen? Natuurlijk is dit niet ideaal. Vooral wanneer er al veel geregeld is. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je de datum moet wijzigen, dan zullen alle partijen samen moeten werken om de datum aan te passen. We zijn dus afhankelijk van bijvoorbeeld jouw locatie of de trouwambtenaar. Heb je hier vragen over, bel ons dan.

Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staan klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!