Feestverhuur - Huren van feestartikelen

Opzoek naar feestartikelen? Feestverhuur Sansi party helpt

Op zoek naar het huren van artikelen voor uw volgende evenement? Dan bent u aan het juiste adres. Of u nu een feest geeft als particulier of als bedrijf, met ons ruime assortiment hebben wij alles in huis voor het opzetten van het beste feest. Verhuur bij Sansi Party & Events komt met flexibiliteit, de juiste producten en een geweldige ervaring!

Partytenten

Tenten zijn altijd handig voor een feestje. Dit soort tenten worden vaak voor een bedrijfsfeest ingezet, maar tegenwoordig ziet u ook steeds vaker een bruiloft waar een partytent aanwezig is.

Wanneer u een tent huurt kunt u zelf de locatie van uw feest kiezen. Dat is erg handig wanneer u wat meer vrijheid wilt betreffende de locatie, en daarnaast hoeft u ook geen gebouw af te huren. Een goede partytent heeft al het nodige voor precies dezelfde functie, en het is een stuk goedkoper, daarom kiest u voor feestverhuur bij Sansi Party.

Meubilair

Wij kunnen ook spullen op het gebied van meubilair leveren voor uw feest. Tafels om aan te zitten, statafels, stoelen en barkrukken, noem het maar op. Wij leveren meubilair voor een geslaagd feestje. Geniet van een gepersonaliseerde samenstelling middels een compleet assortiment!

Toiletvoorzieningen

Sansi Party & Events levert alle soort producten voor feestverhuur. Dan mogen toiletvoorzieningen natuurlijk niet uitblijven, naar het toilet moeten we inmiddels minstens een paar keer per dag, dus ook op een feestje mag dit niet ontbreken. Toiletvoorzieningen huurt u dus ook bij ons. Wat voor u handig is, hangt van uw planning en budget af, dit kan allemaal besproken worden.
Foto voor het verhuren van meubilair
Bar

Apparatuur

Wij leveren ook de nodige feestapparatuur. Kabels, lampen, boxen. U noemt het, wij leveren het. Van drank en catering tot alles voor op de dansvloer. Wij hebben alle nodige apparatuur in huis.

Bar

Geen enkele party is compleet zonder een bar. Daarom kunt u voor feestverhuur ook bij Sansi Party terecht voor een bar. Of u nu een reguliere bar zoekt, een coktailbar, een koffiebar, met feestverhuur bij Sansi Party is alles mogelijk. Bij ons huurt u niet alleen een bar, maar ook de service. Alles is flexibel, omdat wij alles in eigen beheer hebben.

Feest aankleding

Dan nog de aankleding van uw evenement. Op zoek naar de juiste verlichting, versiering en de rest? Wij kleden de locatie mooi aan zoals u dat wilt Feestverhuur bij Sansi Party komt echt met maatwerk. Wij hanteren de persoonlijke aanpak om iedereen een fantastische ervaring te geven.

Heeft u een thema in gedachten? Leuk! Daar gaan we graag mee aan de slag. Neem contact met ons op, laat weten hoe u het wilt, en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt.
Neem contact op

Huur uw feestartikelen bij Sansi Party

Sansi Party heeft alles in huis om de beste feesten te geven. We opereren in heel Brabant, Gelderland en noord-Limburg. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, dan gaan we zo snel mogelijk met elkaar in gesprek over wat er kan. Wij hopen u binnenkort te mogen bijstaan met het organiseren van uw feest!

De persoonlijke aanpak

Om iedereen een fantastische ervaring te geven hanteren wij bij iedere klant de persoonlijke aanpak. Wij kijken per klant gedetailleerd naar hoe uw feest eruit moet komen te zien. Dat betekent ook dat u nooit teveel betaalt, maar altijd precies genoeg.

Door deze aanpak is het ook lastig om een specifieke prijs aan te geven voor feestverhuur. Zaken als budget bespreken we per klant apart. Dit hangt af van het aantal producten en de voorzieningen die u huurt.

Wanneer u al enig idee heeft wat uw budget is dan is dit voor ons altijd handig, dan kunnen wij makkelijker bepalen wat er mogelijk is. Wanneer u dit nog niet helemaal weet dan kunnen we hier in persoonlijk overleg ook uitkomen.
Bar feest nijmegen

Testemonials

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Bruiloft of geregistreerd partnerschap

Vragen? Wij staan paraat!

Heeft u vragen over iets wat met de huur van feestartikelen te maken heeft? Dan bent u aan het juiste adres. Heeft u een feestplan in gedachten, maar weet u niet precies hoeveel het gaat kosten? Wilt u specifiek bespreken of wij uw thema of setting kunnen realiseren? Of heeft u misschien vragen over de prijzen van het feestverhuur? Wij gaan graag met u in gesprek.

Neem contact met ons op via email, WhatsApp of per telefoon. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken.
Neem contact op
Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staan klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!