Personeelsfeest op eigen locatie

Personeelsfeest op eigen locatie organiseren met Sansiparty

Sansiparty biedt jou de perfecte gelegenheid om een spetterend personeelsfeest te organiseren op je eigen terrein. Er zijn talloze voordelen verbonden aan het kiezen voor een bedrijfsfeest op eigen locatie, en Sansiparty kan je helpen om van dit feest een onvergetelijke ervaring te maken.

Een van de grote voordelen van het gebruik van je eigen terrein is de kostenbesparing en flexibiliteit die het biedt. Je hoeft geen extra kosten te maken voor het huren van een externe locatie en kunt jouw eigen planning volgen zonder beperkingen van andere evenementen op dezelfde locatie.

Bedrijfsfeest organiseren in jouw nieuwe bedrijfspand

Sansiparty kan je helpen bij het regelen van een bedrijfsfeest op eigen locatie. We hebben de afgelopen jaren fantastische evenementen voor onze relaties georganiseerd. We hebben inmiddels jarenlange ervaring in het organiseren van spetterende bedrijfsfeesten en kunnen je adviseren over entertainment opties, catering mogelijkheden en decoratie stijlen die passen bij jouw wensen.

Wil je jouw feest onvergetelijk maken?

Kies je voor een themafeest, een bijzondere aankleding, of ben je iemand die op het punt staat om samen met jouw collega's het hele kantoor om te toveren tot een evenement of feestlocatie?

Laat ons gerust meedenken over amusement op de werkplek zodat jouw gasten een blijvende herinnering overhouden aan het feest!

Wil je graag meer informatie of een offerte ontvangen voor het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie met Sansiparty? Vul dan het aanvraagformulier op onze website in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken en een op maat gemaakte offerte aan te bieden.

Sansiparty voor een spetterend bedrijfsfeest

Een personeelsfeest is een geweldige manier om waardering te tonen voor je medewerkers en samen successen te vieren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileum of een andere speciale gelegenheid, het organiseren van een evenement dat mensen enthousiast maakt, is essentieel.

Een van de grootste voordelen van een event op eigen locatie organiseren is het gemak. Je hoeft geen externe locatie te huren of te reizen naar een andere plek. Alles kan plaatsvinden op kantoor, wat tijd en moeite bespaart.

Catering op maat

Het kiezen van de juiste catering is essentieel om je gasten te verrassen en te verwennen. Kies je voor een uitgebreid buffet, een sit-down diner of een combinatie van hapjes? Ons bedienend personeel zorgt ervoor dat het eten op jouw personeelsfeest op eigen locatie van hoge kwaliteit is en voldoet aan diverse smaken en dieetvereisten.

Entertainment en activiteiten op locatie organiseren

Een verrassend programma? Breng leven in de brouwerij door entertainment en activiteiten toe te voegen aan je personeelsfeest. Denk aan een liveband, een DJ of zelfs een themagerelateerde voorstelling om je gasten te vermaken.

Natuurlijk kun je ook spellen en competities organiseren om de sfeer interactief en leuk te houden. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de interesses en persoonlijkheden van je team, zodat iedereen zich betrokken voelt.

Laat je inspireren door Sansiparty!

Van de invulling van de avond, tot het schenken van de drankjes en het verplaatsen van het meubilair: wij creëren, ontzorgen en verzorgen jouw feest avond op een andere manier dan je wellicht gewend bent.

Heb je al een idee voor een bedrijfsfeest op een eigen locatie, wil je ons inschakelen voor een locatie organiseren of hebje meer vragen over een feest organiseren op een eigen locatie?

Van een informeel event tot een thema feest tot het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie: wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van grote feesten zoals een personeelsfeest van 100+ man, tot het geregeld krijgen van een eigen terrein voor een bedrijfsfeest voor 20 collega's.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met onze organisatie op!

Bouwen aan een sterk team

Een personeelsfeest biedt de mogelijkheid om een sterkere band tussen collega's te creëren. Door samen te praten op een informele manier, te dansen en herinneringen te maken, bouw je aan een hecht team.

Een personeelsfeest op kantoor zorgt voor een informele sfeer. Medewerkers voelen zich vaak meer ontspannen omdat ze zich in een bekende omgeving bevinden. Hierdoor kunnen ze beter genieten van het feest en socializen met hun collega's.

Jouw team is dankzij het bedrijfsfeest op eigen locatie beter in staat om samen te werken en uitdagingen het hoofd te bieden. Daarnaast kan het ook bijdragen aan een verhoogde betrokkenheid en motivatie van je medewerkers.


Testemonials

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Waardering en beloning

Een personeelsfeest op eigen terrein dient ook als een tastbare manier om je waardering te tonen aan je teamleden. Het geeft ze het gevoel dat hun harde werk wordt erkend en gewaardeerd. Zo is het organiseren van zulke feesten of een event niet alleen leuk, maar ook waardevol op de lange termijn!

Met een beetje creativiteit komen we een heel eind!

Van een evenement voor collega's in een bedrijfspand, of het creëren van een themafeest met bediening in een loods of magazijn: het kan wat ons betreft allemaal!

Wij werken als cateraar, creëren de feestlocatie voor een bedrijfsjubileum of themafeest met DJ en nemen de volledige organisatie van het gehele evenement op ons. Zo heb je het feest op eigen locatie organiseren zo geregeld!

Wil je binnenkort een workshop combineren met een ander event waar je wel wat advies of hulp bij kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie

Het organiseren van een personeelsfeest op kantoor is een fantastisch idee voor jouw personeel en een evenement als dit heeft verschillende voordelen. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt, denk aan de benodigde faciliteiten en kleed de locatie of de kantoorruimte feestelijk aan. Op deze manier kun je een geslaagd personeelsfeest organiseren waar iedereen van kan genieten.

Van het vinden van een thema tot de DJ

Sansiparty neemt alles uit jouw handen, van de aankleding van het event tot ervoor zorgen dat er voldoende stoelen en tafels zijn, maar ook dat er genoeg ruimte is voor een dansvloer of andere activiteiten.

In de afgelopen jaren hebben we talloze evenementen georganiseerd en weten we als geen ander hoe de organisatie van events op eigen locatie organiseren eruit hoort te zien. Van het regelen van een dj tot de organisatie van de faciliteiten zoals toiletten.

Meer interesse in het laten organiseren van events op maat op eigen locatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Een onvergetelijke ervaring

Een personeelsfeest is een geweldige manier om je medewerkers te bedanken voor hun harde werk en ze de kans te geven om te ontspannen en plezier te hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat het feest echt onvergetelijk wordt? Dat doe je met entertainment, catering en een leuk thema!

Een live band of een DJ kan zorgen voor een levendige sfeer en ervoor zorgen dat mensen dansen en plezier hebben. Als je op zoek bent naar iets interactiefs, kun je overwegen om activiteiten zoals een fotohokje, een casino-avond of zelfs een karaoke-wedstrijd toe te voegen.

Catering en decoratie

Het kiezen van de juiste decoraties kan een grote impact hebben op de sfeer van je personeelsfeest. Tafeldecoraties zoals tafelkleden, bloemstukken en kaarsen kunnen je feest extra persoonlijk maken en als je een specifieke aankleding hebt gekozen, zorg er dan voor dat de events decoraties hierbij passen!

Sansiparty heeft een breed scala aan decoratie en entertainmentopties, jij kunt genieten terwijl wij zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Denk ook aan live bands, DJ's en andere artiesten die jouw feest onvergetelijk zullen maken. Én... wij ruimen alles op.

Kan Sansiparty ook zorgen voor decoratie op mijn eigen locatie?

Jazeker! Sansiparty kan je adviseren en assisteren bij het kiezen en regelen van passende decoraties voor jouw bedrijfsfeest op eigen terrein.

Goed om te weten: het organiseren van een personeelsfeest op een kantoorruimte kan ook kostenbesparend zijn. Je hoeft geen geld uit te geven aan de huur van een locatie en je kunt besparen op dure transportkosten.

Werkkosten regeling en externe locatie organiseren

Een belangrijk punt om te overwegen bij het plannen van een bedrijfsfeest op eigen locatie is de werkkostenregeling. Door te kiezen voor een feest op eigen locatie, kun je mogelijk fiscale voordelen behalen.

Het is goed om rekening te houden met de regels en voorschriften die van toepassing zijn op de werkkostenregeling en advies in te winnen bij een specialist die meer weet over de uitvoering en elementen van een bedrijfsfeest op een eigen locatie organiseren.

Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staam klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!
Neem contact op