Feestverhuur Uden

Opzoek naar feestartikelen? Feestverhuur Uden helpt

Bent u op zoek naar een volledig verzorgd evenement in Uden? Dan bent u aan het juiste adres! Sansi Party is in staat een volledig feest te organiseren. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot verjaardagen en jubilea. Wij zorgen ervoor dat uw evenement een dag wordt om nooit meer te vergeten.

Tent verhuur in Uden

Tenten ook voor allerlei soorten evenementen geschikt. Voor bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals, noem maar op.

Wij van Sansi Party hebben een ruim assortiment in Uden. Wilt u een partytent huren? Dit is onderdeel van de producten in ons assortiment. Een partytent huren is goedkoper dan het afhuren van een locatie. U kiest zelf de pek en de inrichting is ook helemaal aan u. Met een partytent huren bij Sansi Party bent u verzekerd van een feest volledig naar uw wensen.

Tenten steeds populairder voor feesten

De huur van tenten wordt voor vele gelegenheden steeds populairder. Dat komt omdat, zoals net ook benoemd, het huren van een tent een stuk goedkoper is dan het afhuren van een gebouw.

U kunt ook zelf de locatie bepalen en dat betekent een hoop meer flexibiliteit en mogelijkheden. Daarnaast kunt u dan ook out-door en indoor makkelijker combineren.

Volledige feestaankleding huren

Een feest is natuurlijk niets zonder aankleding. Wij als experts in partyverhuur met jarenlange ervaring weten dat maar al te goed. Wij regelen dan ook graag de aankleding van uw feest volledig naar uw wens.
Foto voor het verhuren van meubilair
Bar

Maak uw feest compleet met een echte biertap en volledige catering!

Geen feest is natuurlijk compleet zonder dat de versnaperingen zijn geregeld. Wij verzorgen uw feest van A tot Z, dus ook dat kan bij ons! Maak uw feest af met een bar en een tap. Ook statafels en krukken huren? Geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat uw feest zo compleet mogelijk wordt gegeven.

Thema feesten voor grote en kleine evenementen

Ook voor themafeesten hebben wij de juiste aankleding in huis. Geeft u een Christmas themafeest, American style of een typisch lentefeest? Niets is ons te moeilijk. U zegt het, wij doen het!
Neem contact op

Feest organiseren, waar moet ik op letten?

Het is natuurlijk wel handig om te weten, waar u op moet letten bij het organiseren van een feest. Wanneer u weet waar u op bedacht moet zijn, dan kunt u ons de nodige informatie verschaffen, waar wij dan vervolgens weer op inhaken.

- Weet bijvoorbeeld goed wat u wilt. Wat voor feest gaat u geven? Hoeveel gasten zullen er komen? Is er een thema? Hoe moet het feest worden aangekleed en welke faciliteiten moeten er aanwezig zijn?

- Houd goed rekening met het budget. Het budget is allesbepalend. U kunt vanzelfsprekend niet meer uitgeven dan u voor het feest beschikbaar heeft. Bepaal uw budget dus goed van tevoren. Wanneer u een feest in gedachten heeft, maar nog niet zo goed weet wat uw budget is, dan kunt u ons ook uw idee eerst voorleggen. Op basis daarvan kunnen wij een inschatting maken wat de kosten ongeveer zullen zijn.

- Denk ook goed na over het aantal gasten. Natuurlijk hoeft u het vanaf het begin niet tot op de persoon nauwkeurig te weten, maar het is wel fijn dat u een indicatie heeft. Dit bepaalt namelijk voor een groot deel hoeveel budget er nodig is voor een feest. Meer gasten betekent meer drankjes en hapjes, voorzieningen en een grotere locatie met meer capaciteit.

Een feest op maat in Uden met Sansi Party & Events

Het fijne van Sansi Party is dat wij een feest organiseren volgens de volledige persoonlijke benadering. Het maakt niet uit of het nu om een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag gaat. Wij organiseren een feest altijd precies volgens de wensen van de klant, volledig op maat. Dat houdt overigens ook in dat u nooit teveel betaald, u krijgt altijd precies waar u voor kiest. Wel zo eerlijk, toch?

Wij zijn actief in Uden, maar natuurlijk zit u bij ons ook goed voor de hele omgeving rondom Uden. Geeft u bijvoorbeeld een feest in Veghel? Ook dan staan we u maar al te graag bij.
Bar feest nijmegen

Testemonials

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Bruiloft of geregistreerd partnerschap

Ook voor andere locaties

Natuurlijk zijn wij ook beschikbaar om jouw feest te organiseren op andere locaties. Denk aan verjaardagen, communie feestjes, bruiloften of andere evenementen. Wij zijn bijvoorbeeld ook op de volgende locaties beschikbaar voor verschillende feesten, zoals:
- Bruiloft in Nijmegen
- Personeelsfeest op eigen locatie
- Bruiloft in Den Bosch
- Feestverhuur Nijmegen
- Feestverhuur Den Bosch

En natuurlijk nog veel meer! Staat jouw locatie er niet tussen? Maak je geen zorgen, we kunnen ook bij jou langs komen.

Benieuwd geworden? Neem vandaag nog contact op!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem vandaag nog contact op. Dan kunnen we samen kijken naar wat er mogelijk is voor uw feest. Wij kunnen eventueel ook tips geven als u zelf nog niet helemaal weet wat voor feest u wilt geven. Onze experts hebben immers al jarenlange ervaring. Een ding is zeker, als u voor Sansi Party kiest, dan wordt uw feest gegarandeerd een succes! 
Neem contact op
Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staan klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!