feestverhuur nijmegen

Opzoek naar feestartikelen? Feestverhuur Nijmegen helpt

Een compleet feest laten verzorgen in Nijmegen? Dan staat Sansi Party voor u klaar. Wij kunnen alle mogelijke producten en services leveren voor zowel particulieren als bedrijven, en dat alles tegen een scherpe prijs. Van de partytent tot de tafels en de barbecue. Bij Sansi Party zit u altijd goed voor een geslaagd feest!

Partyverhuur in Nijmegen en omgeving

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen hun feest in Nijmegen te geven. En dat is niet zo gek natuurlijk. Nijmegen is een unieke stad met veel historie. Nijmegen is de oudste stad van Nederland, rijk aan cultuur met zelfs nog onderdelen van de Romeinse geschiedenis.

In zo'n stad wil iedereen zijn feest natuurlijk wel geven! In Nijmegen zijn er veel mooie locaties voor een feestje of bruiloft. Voorbeelden zijn landgoed Brakkesteyn, Fort Lent, Slot Doddendael en Paviljoen het Buitenhuis.

Ruim assortiment aan feestverhuur

Het maakt niet uit hoe u het feest voor u ziet. Verhuur van allerlei artikelen voor uw feest is mogelijk. Wilt u een partytent, statafels, een mobiele bar? Het is allemaal mogelijk met partyverhuur van Sansi Party.

Heeft u graag een thema voor uw feest? Wij verhuren ook alle nodige producten die het mogelijk maken uw gasten met een feestelijk thema te ontvangen. In overleg kunnen wij uw evenement in themastijl tot een groot succes brengen!

Uw feest van A tot Z geregeld

Wanneer u kiest voor Sansi Party dan wordt uw feest daadwerkelijk helemaal van A tot Z geregeld. U kunt vandaag al bij ons terecht. Vraag een vrijblijvende offerte aan, en dan kunnen we een afspraak maken. Dan gaan we direct met elkaar in gesprek over wat er mogelijk is.

Het maakt niet uit wat u door ons wilt laten regelen, de locatie, het aankleden van het feest en het verzorgen van alle nodige faciliteiten behoren allemaal tot de mogelijkheden bij ons.
Foto voor het verhuren van meubilair
Bar

Decoratie en versiering

Wanneer u bijvoorbeeld een bedrijfsfeest in een bepaald thema geeft of het evenement in het teken staat van een bepaald seizoen dan kunnen wij het thema, de decoratie en de versiering verzorgen. Welk soort versiering u ook in gedachten heeft, van simpel tot een groot themafeest, wij zorgen voor de volledige aankleding. U leunt achterover, wij doen de rest. Dan kunt u lekker genieten van de voorpret.

Drank & Catering

De drank en catering is misschien wel een van de belangrijkste aspecten van een feestje. Er moet tenslotte wat te eten en te drinken op tafel staan. Ook daar kunnen wij voor zorgen bij Sansi Party. Heerlijke hapjes en complete menu's is iets wat wij kunnen verzorgen.
Neem contact op

Kies voor feestverhuur Nijmegen van Sansi Party & Events

Onze vele klanten hebben al veelvuldig hun waardering uitgesproken voor onze creativiteit en flexibiliteit. Wij hebben al vele malen mooie evenementen voor onze klanten verzorgd, en u kunt de volgende zijn!

Volledig maatwerk

Wij verzorgen een feest volledig op maat met snelle levering van service. De kracht van onze service is dat wij echt de persoonlijke benadering hanteren. Dat betekent dat ieder feest er precies zo uit komt te zien zoals de klant dat wenst. Dat houdt ook in dat u nooit te veel betaalt. U betaalt altijd voor hetgeen dat u wilt. In die zin is een feest organiseren bij ons ook zeer budgetvriendelijk.

Houdt rekening met het budget

De gelegenheid van uw evenement zal bepalen waar u rekening mee moet houden wat betreft het budget, en hoe groot uw budget moet zijn. Het is belangrijk dat u vanaf het begin af aan al goed rekening houdt met het budget dat u heeft. Dit is namelijk bepalend voor de mogelijkheden die u heeft voor uw feest.

Vanzelfsprekend, wanneer u een verjaardag organiseert dan zal u minder kwijt zijn dan voor een groot bedrijfsfeest of een bruiloft. Daarnaast zijn de setting en benodigdheden totaal anders. De organisatie van grotere evenementen vereist nu eenmaal meer budget.

Wij bij Sansi Party zijn altijd volledig transparant over de kosten van uw evenement. En wij doen er alles aan om voor u een droomfeest te organiseren dat binnen uw budget past.
Bar feest nijmegen

Testemonials

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Bruiloft of geregistreerd partnerschap

Ook voor andere locaties

Natuurlijk zijn wij ook beschikbaar om jouw feest te organiseren op andere locaties. Denk aan verjaardagen, communie feestjes, bruiloften of andere evenementen. Wij zijn bijvoorbeeld ook op de volgende locaties beschikbaar voor verschillende feesten, zoals:
- Bruiloft in Nijmegen
- Personeelsfeest op eigen locatie
- Bruiloft in Den Bosch
- Bruiloft in Arnhem
- Feestverhuur Den Bosch

En natuurlijk nog veel meer! Staat jouw locatie er niet tussen? Maak je geen zorgen, we kunnen ook bij jou langs komen.

Datum en tijd

Ook de datum en tijd zijn van invloed op de prijs. Zo zijn feesten in de weekenden of op feestdagen duurder, en het hangt ook een beetje af van de tijd van het jaar. En een feest in de zomer vergt doorgaans een groter budget dan een feest in de winter. U kunt ons een aantal opties voorleggen van data die u in gedachten heeft en dan kunnen we hiermee aan de slag.
Neem contact op
Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staan klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!