Evenement organiseren Nijmegen

Wil jij een event organiseren in Nijmegen?

U wilt iets organiseren in Nijmegen? Deze stad is in vele opzichten de ideale evenementenlocatie voor vele soorten events.

Een event in Nijmegen, dat heeft altijd iets speciaals.

Events Nijmegen Save the date!

Bent u op zoek naar een partij voor een succesvol evenement organiseren in Nijmegen? Dan zit u bij ons goed. Sansi Party heeft alle ervaring om een evenement in goede banen te leiden.

Of u nu op zoek bent naar een bedrijfsevenement of een presentatie, een groot verjaardagsfeest of open dag, wij geven u alles wat nodig is voor een succesvol event.

Wij kunnen het gehele evenement organiseren van top tot teen, geheel volgens uw wensen. Wij kunnen met u van tevoren een budget bepalen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u al een datum?

Vandaag / Morgen al starten!

Evenementen organiseren komt met een hoop voorbereiding. Sansi Party is de juiste partner voor ieder evenement.

Als u al een datum en budget in gedachten hebt en wat u wilt bereiken met het event, dan kunt u vandaag nog beginnen door contact met ons op te nemen!

Wij reageren zo snel mogelijk, we gaan direct voor u aan de slag en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Bedrijfsevent Nijmegen

Bij een bedrijfsevent nodigt u uw werknemers, zakenpartners of potentiële klanten uit. Het kan gaan om een meeting buitenshuis, een conferentie of presentatie, of om een bedrijfsfeest. Wanneer u een bedrijfsevent organiseert, dan is het belangrijk dat u ruim van tevoren begint met plannen.

Een succesvol event met de juiste organisator

Een andere belangrijke voorwaarde is dat u de juiste partner heeft voor het samenstellen en het organiseren van het event. Sansi Party kan dat natuurlijk als de beste.

Wat uw begroting ook is, hoe uw bijeenkomst er ook uit moet zien, wij kunnen de verantwoordelijkheden aan om ieder soort bedrijfsevent te organiseren met de juiste doelstelling en invulling.

Open dag

Wilt u een open dag organiseren? Ook dat kan. Organiseer uw open dag samen met Sansi Party en Events! Een open dag is een kennismaking bij een instelling.

Dit is een belangrijk evenement voor uw bezoekers omdat hier vaak vastgesteld wordt of zij zich zullen aansluiten of niet. Een goede open dag heeft toepasselijke activiteiten die passen bij uw organisatie.

Wij helpen u met keuzes maken

Evalueer eenvoudig met ons wat de beste manier is om uw evenement te organiseren.

Een goede open dag, of dit nu op het hoger onderwijs is, bij een vereniging of voor een bedrijf wordt vaak aantrekkelijker gemaakt met diverse nevenactiviteiten zoals optredens, een kennismarkt of informatiestands.

Groot verjaardagsfeest Nijmegen

Wilt u uw verjaardag groots vieren? Ook dat kan met Sansi Party & Events!

Wij kunnen een feest op grote schaal organiseren met vele gasten, een geweldige opbouw en een dag om nooit meer te vergeten.

Wij nemen alle taken op ons

Wij kunnen alle taken op ons nemen. De juiste vergunningen, verzekeringen, personeel op locatie, zelfs het regelen van uw drankje.

Vraag zo snel mogelijk een offerte bij ons aan en we bespreken het opstellen van een stappenplan voor uw grootste verjaardagsfeest in Nijmegen. Natuurlijk zijn we ook beschikbaar op andere locaties, zoals Den Bosch, Gemert of bijvoorbeeld Arnhem

Event organisatie

Het organiseren van een groot evenement is niet niks. Niet alleen op de dag zelf moet er veel gebeuren, er is een groot stappenplan nodig voor het organiseren van een evenement.
- Doelgroep bepalen
- Doelstellingen bepalen
- Het kiezen van eventlocaties en een datum
- Communicatie en marketing rondom het event
- Het draaiboek kort voor het event opstellen en bespreken
- De laatste voorbereidingen op de dag zelf
- Evalueren
- Eventuele marketing na het evenement voor een volgende keer

Sansi Party denkt in details

Er is veel dat komt kijken bij het evenement. En dit is alleen nog een stappenplan in grote lijnen. U heeft een evenementenbureau nodig dat ook heeft voor details.

Er moet worden gedacht aan bereikbaarheid en communicatie voor de gasten, de muziek moet worden geregeld, de catering, de uitnodigingen moeten worden geregeld, zelfs de servetten op tafel is iets waar Sansi Party aan denkt!

Ook kunnen we eventueel helpen als het aankomt op publiciteit voor- of na het event. Als u wilt dat deelnemers of publiek kunnen zien dat u een event organiseert, of iets wilt laten weten na het evenement.
Neem contact op

Evenement benodigdheden

Wij kunnen van alle benodigdheden voorzien bij ieder evenement. Wilt u een mobiele toilet trailer? Een bar? Een geheel verzorgde catering? Niets is ons te gek.

U zegt het, Sansi Party doet het. Wij hebben alles in huis om uw gasten en sprekers een evenement te geven dat ze nooit zullen vergeten.

Aankleding

Ook de aankleding van een evenementenlocatie vergt wat voorbereiden. Wij zijn een organisator die door de tijd heen een hoop offertes ontvangt en evenementen georganiseerd heeft. Wij weten dus precies hoe we het op het gebied van aankleding de deelnemers helemaal naar de zin moeten maken. Of het nu gaat om ballonnen, bloemetjes of tafelkleedjes. Zelfs de servetten op tafel kunnen wij voor u regelen.

Catering

Wij zijn een organisator die ook graag de verantwoordelijkheid voor het eten en drinken draagt. Of u nu simpele hapjes of drankjes wilt, of dat u wilt dat wij de gehele catering verzorgen, het kan allemaal. Wij regelen hapjes en drankjes voor jong en oud en zo compleet of klein als u wilt.
Bar feest nijmegen

Testemonials

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Bruiloft of geregistreerd partnerschap

Hoe organiseert u het best een succesvol evenement?

Wij als Sansi Party en Events kunnen voor u een geheel evenement organiseren. Zo kunnen wij u alvast wel een aantal tips geven voor als u het evenement nog aan het uitdenken bent.

1. Op tijd beginnen


Begin altijd minimaal een half jaar van tevoren. Het is aan te bevelen om op zijn minst 6 maanden van tevoren al contact met ons op te nemen. Bij grote evenementen is een jaar van tevoren zelfs het beste.

2. Concrete doelstellingen


Denk de doelstellingen van het evenement concreet uit, zet het eventueel alvast op papier. Vraag uzelf af wanneer u uw evenement tot een succes kunt rekenen.

3. Denk in thema's


Bij Sansi Party en Events houden we van thema's. Het is het leukste en het meest pakkend om een event te organiseren met een overkoepelend thema. Dat helpt bij het overbrengen van de boodschap. Als een thema u een goed idee lijkt en u in grove lijnen al een aantal ideeën voor uw event in gedachten heeft, dan kunnen we u gerust helpen bij het uitdenken van een thema.

4. Geef niet alles direct weg


Het leukste is om de spanning op te bouwen. Geef niet in de uitnodigingen alles al weg. Zorg steeds voor een duidelijke call to action.

5. Wees volledig


Wees zo volledig mogelijk. Eten is voor iedereen een basisbehoefte. Daarom is het een goed idee om Sansi Party ook de gehele catering voor het feest te laten verzorgen.

6. Uw gasten zullen zich welkom voelen


Denk aan het gastheerschap. Een goede voorbereiding is het halve werk. De andere helft komt van goed gastheerschap. Wij zorgen dat gasten zich welkom voelen op uw event in Nijmegen. Dat is precies waardoor een event onvergetelijk wordt.

7. Bepaal uw budget


Tot slot, bepaal uw budget. Dit is misschien het lastigste, maar wel het belangrijkste. Wanneer u contact met ons opneemt, is het verstandig om alvast te bepalen wat uw maximum budget is zodat we direct aan de slag kunnen. Dan kunnen wij aan de hand hiervan een idee schetsen wat de mogelijkheden zijn.
Neem contact op

Succesvol evenement organiseren in Nijmegen met Sansi Party & Events

Wilt u een evenement organiseren? Dan wilt u het liefste zo min mogelijk tijd besteden aan de voorpret, maar ook de voorbereiding moet worden geregeld. Dan kunt u het best Sansi Party inhuren. Bespreek met ons uitgebreid van tevoren hoeveel mensen u wilt uitnodigen, wat uw budget is en hoe het evenement eruit moet komen te zien.

Wij gaan dan samen kijken naar de doelstelling en evalueren wat de beste manier is om het evenement te organiseren, welke eventlocaties toepasselijk zijn voor zowel het budget als het aantal gasten. Evenementen organiseren in Nijmegen laat u gewoon doen door Sansi Party. Neem vandaag nog contact op en begin direct met plannen!
Bar feest nijmegen
Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staan klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!