Bruiloft Nijmegen

Bruiloft in Nijmegen? Laat Sansi Party Uw Dag Onvergetelijk Maken

Heeft u besloten om te gaan trouwen? Sansi Party & Events organiseert voor u een volledige bruiloft of huwelijksfeest. Wie een onvergetelijke dag wilt met een feest dat geregeld is vanaf de ceremonie tot aan het feest na het diner moet bij ons zijn!

Bijzondere trouwlocaties in de gemeente Nijmegen

Nijmegen heeft genoeg bijzondere trouwlocaties te bieden. Denk bijvoorbeeld aan Bilderberg kasteel Doorwerth, landgoed Brakkesteyn, Huize Vossendel, Tuin de Lage Oorsprong, Stadsvilla Sonsbeek, landgoed Rhederoord enzovoort. In Nijmegen zijn er genoeg unieke trouwlocaties waar u de trouwdag van uw leven kunt beleven. Maar niets is zo uniek als je eigen locatie in Nijmegen. Een intieme sfeer creëer je op een plek die belangrijk is voor jou. Bijvoorbeeld bij jou thuis of op een locatie die jij zelf verzint.

Op je eigen locatie trouwen in Nijmegen

Heb jij zelf een bedrijfshal een tent of bijvoorbeeld jouw achtertuin beschikbaar als feestlocatie? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de locatie wordt omgetoverd tot een feestlocatie die je nooit meer zult vergeten. Een intieme sfeer op een voor jou belangrijke plek. Aangekleed door Sansi party

Wij verzorgen de aankleding, catering en ontzorgen je tijdens het feest door bar personeel. Wie interesse heeft in een bruiloft in Nijmegen zit zeker goed bij Sansi Party & Events.

Historische stad


Wilt u in Nijmegen trouwen? Dat is een volledig te begrijpen keuze. Deze gemeente is de oudste stad van Nederland en heeft veel historie te bieden. Zoals net genoemd kunt u genoeg plekken in Nijmegen vinden voor een uitgebreide ceremonie.

Wanneer er een huwelijk in deze gemeente gesloten wordt, dan heeft dat altijd iets speciaals.

Geen gebrek aan bijzonderheden


De stad is bekend van de grote markt, het valkhof en de Barbarossa ruïne. Het is een stad waar zelfs de Romeinen zich eeuwen geleden al hadden gevestigd.

Een stad waar aan historie absoluut geen gebrek is. U kunt in deze stad terecht voor een eenvoudige ceremonie of juist voor iets uitgebreiders, bij Sansi Party & Events kunt u aangeven wat u wilt.

Unieke trouwlocatie in Nijmegen

Zoals eerder al kort benoemd, biedt Sansi Party & Events de mogelijkheid tot een echt unieke trouwlocatie. Wij creëren een feest met precies de sfeer zoals u dat voor u ziet. Wij kunnen van iedere locatie een trouwlocatie maken, bijvoorbeeld door een sfeervolle tent te plaatsen.

Als u op zoek bent naar een echt unieke trouwlocatie, bijvoorbeeld in de eigen tuin, het strand of op een landelijk gelegen plek, dan zit u goed bij Sansi Party & Events. Iedere plek wordt omgetoverd tot een trouwplek met onze ervaring.

Alles voor een geslaagd trouwfeest

Sansi Party & Events kan zonder enige problemen een volledig huwelijksfeest verzorgen. Denk hierbij aan de aankleding van de bruiloft. U heeft bij een bruiloft vast wel een thema in uw hoofd. De aankleding van de trouwlocatie wordt gewoon verzorgd door Sansi Party & Events.

Uw wens is ons bevel

U vertelt ons hoe u het wilt, wij regelen de rest. De volledige styling van de bruiloft tot zelfs de bekleding van de tafel tijdens het diner. Wij verzorgen een volledige bruiloft waar het bruidspaar en de gasten nog jaren over zullen praten.
Neem contact op

Aankleding bruiloft

Sansi Party & Events kan de volledige aankleding van het feest organiseren. U kunt hierbij denken aan het aankleden in een bepaald thema. Van kleuren tot meubilair. Of u nu een simpele of volledig aangeklede bruiloft wilt met een groen thema of in de sfeer van de feestdagen (kerst bijvoorbeeld). Een Scandinavische stijl, een reisthema, niets is ons te gek.

Hapjes en drankjes

Sansi Party & Events regelt ook zonder enige problemen de catering. Van een simpele maaltijd tot een volledig buffet voor alle gasten.

Uitgebreid diner, of toch iets simpels?


Het maakt niet uit of u houdt van een uitgebreid en volledig aangekleed diner, of dat u het liever iets simpeler houdt met een eenvoudige maar toch lekkere maaltijd. U kunt bij ons terecht voor allebei de opties. Wij kunnen waar nodig natuurlijk ook suggesties doen om u verder te helpen.
Bar feest nijmegen

Testemonials

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Bruiloft of geregistreerd partnerschap

Een feest voor geregistreerd partnerschap?

Het maakt niet uit of u nu gaat trouwen, of dat u besloten heeft om een geregistreerd partnerschap aan te gaan en hier een feest voor te geven. Ook hier kunnen we een prachtig feest voor organiseren. Neem contact met ons op en we gaan direct met elkaar in gesprek.

Van receptie tot feest met Sansi Party

Bij een bruiloft horen natuurlijk meer zaken dan enkel een ceremonie. De meesterproef is natuurlijk om alles samen te laten vallen. Bij de voltrekking van een huwelijk hoort een diner en een geslaagd feest. Deze zaken moeten allemaal tip top in orde zijn.

Wij nemen uw zorgen uit handen!

Bij Sansi Party hoeft u zich totaal geen zorgen te maken. Wij regelen het hele feest van top tot teen, van de trouwzaal tot de catering voor het diner tot de setting voor het feest.
Neem contact op

Veel gestelde vragen over het huwelijk

 • Wat is de Rol van de Gemeente

  Jullie huwelijk of partnerschap vindt plaats onder de vlag van de gemeente land. Hierbij zijn er bepaalde richtlijnen zoals de dertig dagen voorafgaand aan het huwelijk en het feit dat het gemeentehuis gesloten kan zijn op bepaalde dagen. Ook als je een eigen, andere locatie, wilt is het belangrijk om hier het gemeente land en de gasten van op de hoogte te stellen.

 • Regelen jullie de buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand?

  Nee, je kunt met een ambtenaar in contact komen via het gemeentehuis. Het kiezen van de juiste ambtenaar voor jullie huwelijk is cruciaal. Het is van belang dat je een klik hebt met deze persoon

  Aansluitend hierop is het belangrijk dat, voordat je gaat trouwen in de gemeente Cuijk, je een voorafgaande openbare kennisgeving doet. Dit is een essentiële stap om jullie voorgenomen huwelijk officieel aan te kondigen. Ook dit kan via de gemeente

 • Hoeveel kost een trouwerij met Sansi Party

  Als jullie niet willen trouwen, zoals bij een traditioneel huwelijk, dan kun je kiezen voor een geregistreerd partnerschap. Ook bij partnerschapsregistratie kunnen wij je bijstaan. Het partnerschap laten registreren in Cuijk is een mooie manier om jullie liefde vast te leggen zonder een formele huwelijkssluiting openbaar te maken, zoals bij trouwen. Partnerschapsregistratie is net zoveel reden voor een feestje op één van jullie mooie locaties.

 • Bedenk vooraf alvast wat het budget gaat zijn

  De net genoemde zaken zijn allemaal factoren die invloed hebben op de uiteindelijke prijs van het feest. Het beste is om van tevoren al een budget samen te stellen. Dan kunnen we samen op zoek naar trouwlocaties en opties die binnen dat budget passen. Dat maakt het voor ons beiden een stuk makkelijker. U hoeft nog niet precies te weten hoe u de trouwerij voor zich ziet, maar gewoon hoeveel u eraan uit wilt geven.

  De meeste bruidsparen zijn bereid zo rond de € 6000 uit te geven voor de trouwlocatie alleen. Hier kunnen echter nog wel kosten bovenop komen voor de rest van het feest. Voor een trouwerij moet immers een hoop geregeld worden.

Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staan klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!