Bruiloft Gemert

Bruiloft in Gemert vieren? Sansi Party is Uw Perfecte Partner

Droom je van een perfecte bruiloft in Gemert? Een trouwerij die een blijvende herinnering zal zijn voor jou, je partner en al je geliefden? Sansi Party staat voor je klaar om die droom werkelijkheid te maken.

Waarom kiezen voor Sansi Party voor jouw bruiloft in Gemert?

Gemert is een prachtige locatie om te trouwen, met zijn charmante omgeving en rijke historie. Maar het hebben van een perfecte locatie is slechts het begin. Hoe deze ruimte wordt omgezet in een sprookjesachtige zetting ligt in de handen van Sansi party als professionals.

Persoonlijke Aanpak: Elk huwelijk is uniek. Bij Sansi Party begrijpen we dat en streven we ernaar om elke trouwerij die we verzorgen een persoonlijke touch te geven.

Trouwfeest op Eigen Locatie: Heeft u een bedrijfshal, tent, buitengebied of andere unieke locatie in gedachten? Wij verzorgen feesten op locaties van de klanten zelf en toveren ze om tot iets magisch.

Compleet Pakket: Van aankleding tot catering, wij zorgen ervoor dat elk aspect van jouw grote dag soepel verloopt.

Wat Sansi Party Speciaal Maakt

Bij Sansi Party weten we dat een bruiloft in Gemert meer is dan alleen een feest. Het is een viering van liefde, eenheid en een nieuw begin. Daarom zetten we ons in om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze ook te overtreffen.

Exclusiviteit: Wij richten ons alleen op locaties die eigendom zijn van of beschikbaar zijn voor het bruidspaar of het bedrijf. Dat betekent dat elk feest dat we verzorgen, is afgestemd op de locatie en de wensen van de klant.

Professionaliteit: Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in de evenementenbranche, waardoor we elk event tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Aandacht voor Detail: Van het kiezen van het juiste kleurenpalet tot het zorgen voor een heerlijk menu, geen detail gaat aan ons voorbij wij maken er echt iets bijzonders van.

Ziet u het al voor u? Uw eigen unieke locatie in Gemert, omgetoverd tot het perfecte decor voor de mooiste dag van uw leven. Maak van uw huwelijk een dag om nooit te vergeten met Sansi Party!

Ontdek meer over wat wij kunnen bieden voor jouw speciale dag. Ga naar Trouwen voor meer informatie.


Meer dan Alleen Bruiloften

Hoewel bruiloften een specialiteit zijn van Sansi Party, zijn we ook ervaren in het organiseren van andere evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum of een andere speciale gelegenheid, we hebben de expertise en middelen om van elk evenement een succes te maken. Ontdek ons brede scala aan Verhuur opties en hoe we jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bent u klaar om uw huwelijk in Gemert om te toveren tot een onvergetelijke ervaring? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Samen je perfecte trouwlocatie plannen?

Neem contact op

Wat moet ik regelen voor een bruiloft in Gemeente Gemert Bakel?

Aanmelden van "het voorgenomen huwelijk"

Voordat jullie daadwerkelijk de stap zetten om te gaan trouwen in de gemeente Gemert-Bakel, is het noodzakelijk om jullie voorgenomen huwelijk aan te melden. Dit is een formele stap om de gemeente te informeren over jullie intentie om te trouwen.

Het geeft jullie ook de gelegenheid om de gewenste datum, locatie en trouwambtenaar te kiezen voordat je begint met organiseren. Begin op tijd met deze aanmelding om teleurstellingen te voorkomen en alles vlekkeloos te laten verlopen. Zodat jij op de gewenste datum en locatie kunt trouwen. Het is belangrijk dat je van tevoren weet welke trouwlocatie jij aangekleed wilt hebben. Op die manier kunnen wij jullie huwelijk inrichten voor alleen een feest of ook de officiële plechtigheid waar ook de trouwambtenaar zijn of haar woord zal doen.

Testemonials

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Veel gestelde vragen over het huwelijk

 • Helpen jullie ook als we in het buitenland trouwen?

  Dit hangt er van de situatie af. Als je ergens ver weg wilt gaan trouwen, dan zijn de kosten voor het meenemen van de aankleding, het personeel en het verblijf vaak vele malen duurder dan wanneer je een lokale partij inhuurt. Wil je hier meer over weten? Dan kun je contact met ons opnemen over in het buitenland trouwen.

 • Hoe kies ik de juiste trouwlocatie?

  Wij helpen je met het aankleden, inrichten en voorzien in de catering op jouw eigen locatie. Heb jij bijvoorbeeld een prachtige tuin, een groot landgoed of een andere unieke trouwlocatie en wil je deze aankleden voor jouw onvergetelijke dag, dan kunnen wij je hier mee helpen. Je kunt ook denken aan een grote bedrijfshal waar jij zelf beschikking tot hebt. Als jij de ruimte verzorgd, dan verzorgen wij de aankleding.

  Denk goed na over de grootte van bijvoorbeeld jullie achtertuin, kunnen daar alle gasten verblijven?

 • Trouwlocaties in de gemeente Gemert-Bakel

  Bij een trouwlocatie kun je denken aan een standaard gemeentehuis, maar ook aan een mooi feest op een eigen locatie in jouw woonplaats. Daarvoor heb je niet veel meer nodig dan een lege ruimte, want die kleden wij namelijk voor jou aan! Jullie zorgen voor de locatie, wij zorgen voor een onvergetelijke dag!

  Ambtenaren van de Burgerlijke Stand kunnen óók aanwezig zijn op jouw eigen locatie. Het voordeel van een eigen locatie voor het trouwen in plaats van bijvoorbeeld een officiële trouwlocatie, zoals het gemeentehuis, is dat je de hele dag op dezelfde locatie kunt zijn. Dit scheelt enorm veel rompslomp en reistijd op 1 dag.

  Deze buitengewoon ambtenaar zorgen ervoor dat jouw huwelijk overal in de gemeente Gemert Bakel wettelijk geldig is. De ambtenaar zorgt vaak ook voor een leuke tekst voor jullie huwelijk. Trouwambtenaren zijn erg belangrijk voor jullie huwelijk, zorg er dus voor dat je meerdere trouwambtenaren spreekt.

Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staam klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!
Neem contact op