Bruiloft Arnhem

Bruiloft in Arnhem? Laat Sansi Party Uw Dag Onvergetelijk Maken

Op zoek naar trouwlocaties in Arnhem en een partij die naast een unieke locatie ook het gehele huwelijksfeest verzorgd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een huwelijk op een unieke plek en een fantastisch volledig verzorgd feest krijgt u bij Sansi Party!

Trouwlocaties Arnhem

Er worden jaarlijks veel partnerschappen voltrokken, en dat moet natuurlijk gebeuren op de ideale locatie met een prachtig feest. Bij Sansi Party is ieder type locatie een feestlocatie. Wij creëren een sfeer die past bij uw stijl.

Of u nu droomt van een trouwdag romantisch op een kasteel, op een boerderij of in het stadspark, wij toveren ieder type locatie om in een setting voor een prachtige trouwdag naar uw wensen!

Trouwlocaties Arnhem

In het hart van Arnhem, waar romantiek en historie elkaar ontmoeten, bieden wij een unieke mogelijkheid voor uw droomhuwelijk. Stelt u zich eens voor: uw eigen, zorgvuldig uitgekozen locatie in deze prachtige stad, getransformeerd tot de perfecte trouwlocatie. Onze dienstverlening is speciaal ontworpen voor paren die buiten de gebaande paden willen treden en hun speciale dag op een zelfgekozen plek willen vieren.

Wij begrijpen dat uw trouwdag een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Daarom richten wij ons op het leveren van maatwerk aankleding en catering, exclusief voor locaties die door u zelf zijn uitgekozen. Of het nu gaat om een sfeervolle tuin, een historisch pand of een unieke buitenruimte in Arnhem, wij zorgen ervoor dat de locatie wordt omgetoverd tot een adembenemende trouwlocatie.

Ons team van ervaren planners en stylisten werkt nauw met u samen om elk detail van uw grote dag te perfectioneren. Van de bloemdecoraties tot de tafelschikking, en van de verlichting tot de culinaire ervaring, alles wordt afgestemd op uw wensen en thema. Onze cateringdiensten zijn van topklasse, met menu's die speciaal zijn samengesteld om uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Bij ons staat uw visie centraal. Wij geloven dat uw trouwdag uniek en persoonlijk moet zijn, en ons doel is om die droom tot leven te brengen op de door u gekozen locatie in Arnhem. Laat ons de zorgen uit handen nemen en u begeleiden naar een betoverende en onvergetelijke huwelijksdag.

Unieke trouwlocatie en zalen

Sansi party biedt de mogelijkheid tot een unieke trouwlocatie. Wij kunnen uw locatie in de gemeente Arnhem en omstreken net zo inrichten als u dat wilt. Koppels die gaan trouwen en behoefte hebben aan eigen locaties kunnen wij ook van dienst zijn. U denkt bij evenementenlocaties misschien bijvoorbeeld niet zo snel aan uw eigen tuin, maar ook dit soort trouwlocaties zijn steeds geliefder.

U heeft de touwtjes in handen

Op uw trouwdag heeft u de touwtjes in handen. Een ceremonie, receptie en diner naar uw wensen. Wij hebben de nodige ervaring met het organiseren van huwelijken, wij weten hoe we ieder koppel een gelukkige huwelijksdag bezorgen. Wij kunnen ook waar nodig een sfeervolle tent plaatsen, om zo van iedere locatie een echte trouwlocatie te maken.

Wij luisteren écht naar wat u wilt!

Is een formeel diner niets voor u? Wilt u een klein en bescheiden feest dat sprookjesachtig aanvoelt vol romantiek? Of houdt u het liever nog iets simpeler? Het kan allemaal. Wilt u een food truck, aan het eind van de avond dansen op uw favoriete elektromuziek of genieten van een vintage sfeer met een echte swingband? Het kan allemaal bij Sansi Party & Events.

Huwelijksfeest in Arnhem

Wij snappen dat het organiseren van een huwelijk gegarandeerd veel stress oplevert. Registratie bij de burgerlijke stand, en dan nog het organiseren van het feest zelf. Hoe vult u die ideale feestavond in? Sansi Party & Events helpt u met het organiseren van uw trouwfeest in Gelderland.

Alles voor een geslaagd trouwfeest

U kunt bij ons terecht voor trouwerijen in Arnhem, Nijmegen Eerbeek, de Veluwe, Beekbergen en omstreken. Wij helpen u met het volledig verzorgen van uw bruiloft, denkt u hierbij aan het inrichten en aankleden van de locatie, zowel voor de ceremonie, het diner als het feest. Wij verzorgen een feest waar uw gasten nog lang met plezier op terugkijken!

Alle benodigdheden voor uw trouwerij

Wat zijn de benodigdheden voor een trouwerij? Ieder feest is natuurlijk anders, maar er zijn een aantal dingen die simpelweg bij iedere bruiloft horen. En Sansi Party biedt het (bijna) allemaal!

- Een mooie locatie
- Bruidstaart
- Bloemen
- Meubilair
- Een fotograaf
- Het trouwvervoer
- Een band
- Een voorlopige gastenlijst

Wie een Huwelijk door Sansi Party & Events wilt laten organiseren maakt een goede keuze. Wij gaan gerust over al deze punten (en meer) met u in gesprek. U vertelt ons wat u wilt naar uw persoonlijke smaak, wij gebruiken onze ervaring om u te adviseren waar dat nodig is.

Bent u er nog niet helemaal uit?

Weet u het nog allemaal niet zo goed? Geen enkel probleem! Ook dan kunnen wij u helpen. Neem gerust contact met ons op per e-mail of telefoon. Dan gaan we eens goed met elkaar in gesprek, samen komen we er zeker uit.
Neem contact op

Wij verzorgen ook zonder problemen de volledige catering!

Sansi Party & Events verzorgt ook de volledige catering. Van buffetten tot hapjes en drankjes. Wanneer u dus een compleet verzorgd huwelijk wilt inclusief diner, dan is er geen enkele reden om te zoeken naar restaurants. Sansi Party & Events verzorgt de gehele catering op uw feest in de stad Arnhem en omstreken.

Wat kost een trouwlocatie in Arnhem?

Het is moeilijk te zeggen wat een trouwlocatie in Arnhem kost. Dat komt omdat Sansi Party & Events 100% maatwerk levert voor ieder feest. U betaalt dus nooit te veel. De meeste bruidsparen geven gemiddeld rond de € 6.000 euro uit aan hun trouwlocatie. Of de trouwlocatie goedkoper of duurder uitvalt, dat hangt helemaal af van de keuzes van het bruidspaar.

Wat speelt een rol?

Het maakt zeker een verschil of u het in het hoog- of het laagseizoen wilt organiseren. Ook maakt het een groot verschil of het feest op een doordeweekse dag of in het weekend plaatsvindt. Tot slot is ook de populariteit van de trouwlocatie een factor waarmee rekening gehouden moet worden.

De grootte van de gastenlijst, de catering en de decoraties spelen ook een rol. Daarom is het belangrijk om vooraf een budget samen te stellen, dan kunt u binnen dit budget op zoek naar uw droomlocatie.

Stel het budget vooraf samen

Het is ook een goed idee voordat u contact met ons opneemt alvast te bepalen hoe groot het budget zal zijn. U hoeft nog lang niet te weten hoe u de bruiloft voor u ziet, maar het helpt wel als u weet hoeveel er aan de bruiloft kan worden uitgegeven.

Wij kunnen u dan beter van dienst zijn en het plannen van het feest zal daarmee makkelijker en sneller verlopen. Dan weten we allebei direct waar we aan toe zijn!
Bar feest nijmegen

Testemonials

“Ons huwelijksfeest was fenomenaal. Als bruidspaar konden wij de regie tijdens onze huwelijksdag bij Sansi leggen, dat voelde prettig en vertrouwd. Sander, Simone en jullie personeel, onwijs bedankt, wij kijken terug op een fantastische dag”

“Je kunt bij jullie overal voor terecht zowel meubilair, verlichting, aankleding, catering, toiletverhuur etc. We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij jullie.”

“De bediening, het eten alles was goed en lekker. Genoeg voor iedereen. We zijn nog steeds heel erg blij dat wij samen met jullie terug kunnen kijken naar ons geslaagde 50 jarig huwelijksfeest. Daarom nogmaals onze hartelijke dank, het was topklasse.”

Bruiloft of geregistreerd partnerschap

Huur Sansi Party in voor een onbezorgde bruiloft

Dus, wie op zoek is naar meer dan evenementenlocaties, maar echt op zoek is naar een partner die het gehele huwelijk verzorgd zit goed bij Sansi Party & Events.

Een bruiloft in moderne, landelijke stijl, in het centrum van de stad, bij het stadhuis, of in een villa op een verder afgelegen locatie. Het maakt niet uit, wij verzorgen een feest waarbij u omringd bent door vrienden en familie en zowel het bruidspaar als de gasten beleven een onvergetelijk feest.

Daarnaast is enkel de locatie verzorgen voor ons ook geen probleem, maar waarom zou u daarvoor kiezen als u gewoon alles in één keer door dezelfde partij kunt laten regelen?

Kies daarom voor een volledig verzorgde bruiloft door Sansi Party & Events!
Neem contact op

Veel gestelde vragen over het huwelijk

 • Wat is de Rol van de Gemeente

  Jullie huwelijk of partnerschap vindt plaats onder de vlag van de gemeente land. Hierbij zijn er bepaalde richtlijnen zoals de dertig dagen voorafgaand aan het huwelijk en het feit dat het gemeentehuis gesloten kan zijn op bepaalde dagen. Ook als je een eigen, andere locatie, wilt is het belangrijk om hier het gemeente land en de gasten van op de hoogte te stellen.

 • Regelen jullie de buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand?

  Nee, je kunt met een ambtenaar in contact komen via het gemeentehuis. Het kiezen van de juiste ambtenaar voor jullie huwelijk is cruciaal. Het is van belang dat je een klik hebt met deze persoon

  Aansluitend hierop is het belangrijk dat, voordat je gaat trouwen in de gemeente Cuijk, je een voorafgaande openbare kennisgeving doet. Dit is een essentiële stap om jullie voorgenomen huwelijk officieel aan te kondigen. Ook dit kan via de gemeente

 • Hoeveel kost een trouwerij met Sansi Party

  Als jullie niet willen trouwen, zoals bij een traditioneel huwelijk, dan kun je kiezen voor een geregistreerd partnerschap. Ook bij partnerschapsregistratie kunnen wij je bijstaan. Het partnerschap laten registreren in Cuijk is een mooie manier om jullie liefde vast te leggen zonder een formele huwelijkssluiting openbaar te maken, zoals bij trouwen. Partnerschapsregistratie is net zoveel reden voor een feestje op één van jullie mooie locaties.

 • Moet ik vooraf weten wat het budget is?

  De net genoemde zaken zijn allemaal factoren die invloed hebben op de uiteindelijke prijs van het feest. Het beste is om van tevoren al een budget samen te stellen. Dan kunnen we samen op zoek naar trouwlocaties en opties die binnen dat budget passen. Dat maakt het voor ons beiden een stuk makkelijker. U hoeft nog niet precies te weten hoe u de trouwerij voor zich ziet, maar gewoon hoeveel u eraan uit wilt geven.

  De meeste bruidsparen zijn bereid zo rond de € 6000 uit te geven voor de trouwlocatie alleen. Hier kunnen echter nog wel kosten bovenop komen voor de rest van het feest. Voor een trouwerij moet immers een hoop geregeld worden.

 • Waar zijn jullie nog meer actief?
  I am a so called subtitle.

  We zijn op veel verschillende plaatsen actief. Ook voor veel verschillende doeleinden. Niet alleen bruiloften, maar ook personeelsfeesten of bijvoorbeeld jubileums.

  Denk aan de volgende locaties en onderwerpen: 

  Natuurlijk zijn wij op veel meer verschillende locaties te vinden. Wil je weten of we ook op jouw locatie komen? Neem dan even contact met ons op!

Til je feest naar een hoger niveau

Kom eens langs in onze showroom

Ben jij op zoek naar een manier om je volgende feest of event naar een hoger niveau te tillen? We staan klaar om van je droomfeest een realiteit te maken!